Za 2 osoba
pola kg junećeg krtog mesa
1 glavica crnog luka
so, biber, vegeta
seckano peršunovo lišće
Priprema
Meso iseći na manje komade.
Posoliti, pobiberiti i posuti sa malo ulja.
Ostaviti da odstoji 15-ak min.
Crni luk sitno iseckati.
U tiganj zagrejati ulje, pa dodati luk.
Dinstati 15-ak minuta.
Preko luka poredjati meso i dinstati dok ne pobeli.
Okrenuti i sa druge strane i prodinstati.
Naliti vodom da ogrezne.
Začiniti po ukusu i dodati peršun.
Poklopiti i dinstati oko sat-sat ipo.
Sastojci
Za 2 osoba
pola kg junećeg krtog mesa
1 glavica crnog luka
so, biber, vegeta
seckano peršunovo lišće
Priprema
Priprema
Meso iseći na manje komade.
Posoliti, pobiberiti i posuti sa malo ulja.
Ostaviti da odstoji 15-ak min.
Crni luk sitno iseckati.
U tiganj zagrejati ulje, pa dodati luk.
Dinstati 15-ak minuta.
Preko luka poredjati meso i dinstati dok ne pobeli.
Okrenuti i sa druge strane i prodinstati.
Naliti vodom da ogrezne.
Začiniti po ukusu i dodati peršun.
Poklopiti i dinstati oko sat-sat ipo.