Za 4 osoba
pola kg kora za pitu
pola kg rendanog krompira
300 g rendanih tikvica
2 glavice rendanog crnog luka
so, biber, vegeta
ulje i kisela voda
Priprema
Krompir, tikvice i luk propržiti na malo ulja.
Začiniti po ukusu.
Pomešati kiselu vodu i ulje.
Redjati po 3 kore jednu preko druge.
Svaku poprskati mešavinom ulja i vode.
Na treću koru staviti fil (4-5 kašika).
Uviti u rolat.
Uraditi isto i sa ostalim korama.
Rolate redjati u podmazan plek.
Premazati rolate mešavinom ulja i vode.
Peći na 180 stepeni.
Sastojci
Za 4 osoba
pola kg kora za pitu
pola kg rendanog krompira
300 g rendanih tikvica
2 glavice rendanog crnog luka
so, biber, vegeta
ulje i kisela voda
Priprema
Priprema
Krompir, tikvice i luk propržiti na malo ulja.
Začiniti po ukusu.
Pomešati kiselu vodu i ulje.
Redjati po 3 kore jednu preko druge.
Svaku poprskati mešavinom ulja i vode.
Na treću koru staviti fil (4-5 kašika).
Uviti u rolat.
Uraditi isto i sa ostalim korama.
Rolate redjati u podmazan plek.
Premazati rolate mešavinom ulja i vode.
Peći na 180 stepeni.