Kape od pečuraka malo posoliti i staviti u pleh na plotnu par minuta da samo malo odmeknu, napuniti ih pavlakom, na pavlaku staviti seckanu slaninu i meso pa pokriti sa tanko isečenim parcetom mesa premazati zumancetom i posuti susamom peći 10 ak min pa staviti odrezak kackavalja i vratiti 5 min u rernu da se kackavalj istopi.
Sastojci
Za 4 osoba
1 pakovanje šapinjona bez repelja
50 g Kisele pavlake
100 g pečenice i slanine
1 komad žumance
malo susama i kačkavalja
Priprema
Priprema
Kape od pečuraka malo posoliti i staviti u pleh na plotnu par minuta da samo malo odmeknu, napuniti ih pavlakom, na pavlaku staviti seckanu slaninu i meso pa pokriti sa tanko isečenim parcetom mesa premazati zumancetom i posuti susamom peći 10 ak min pa staviti odrezak kackavalja i vratiti 5 min u rernu da se kackavalj istopi.