Za 20 osoba
10 kg mlevenog paradajza
8 supena kašika soli
5 supena kašika šećera
2 kesica/e C Konzervans
1 kesica/e C Vinobran
Priprema:
Paradajz samleti, pa mu dodati sve navedene sastojke i dobro promešati.
Mirovanje:
Ostaviti da sve odstoji 24 časa. Tokom tog vremena, promešati 4- 5 puta.
Finalni postupak:
Zatim izliti u flaše, zatvoriti poklopcem i odložiti na policu.
Recept za nagradni konkurs: Vreme je za zimnicu
Sastojci
Za 20 osoba
10 kg mlevenog paradajza
8 supena kašika soli
5 supena kašika šećera
2 kesica/e C Konzervans
1 kesica/e C Vinobran
Naši proizvodi
Priprema
Priprema:
Paradajz samleti, pa mu dodati sve navedene sastojke i dobro promešati.
Mirovanje:
Ostaviti da sve odstoji 24 časa. Tokom tog vremena, promešati 4- 5 puta.
Finalni postupak:
Zatim izliti u flaše, zatvoriti poklopcem i odložiti na policu.
Tagovi