malo malo
Zacini (so, biber, origano, bosiljak, beli luk u granulama)
Dekoraciju
malo malo
Parmezan
Priprema
1.
Mleveno meso poprziti na srednjoj temperaturi 15 minuta, a potom dodati iseckane pecurke. Kada voda od pecuraka ispari, dodati pelat i zaciniti po ukusu. Ostaviti sos da se pripremi 15 minuta.
2.
Skuvati makarone u slanoj vodi. Kada su makarone gotove, ocediti ih ali ostaviti malo vode u kojoj su se kuvale. Dobro promesati sa sosom, a preko spremljenih makarona posuti parmezan ili izrendati kackavalj.
Sastojci
Za 2 osoba
300 g Mleveno meso
200 g Pečurke
1 konzerva Pelet
250 g Fusili
malo malo Zacini (so, biber, origano, bosiljak, beli luk u granulama)
malo malo Parmezan
Priprema
1.
Mleveno meso poprziti na srednjoj temperaturi 15 minuta, a potom dodati iseckane pecurke. Kada voda od pecuraka ispari, dodati pelat i zaciniti po ukusu. Ostaviti sos da se pripremi 15 minuta.
2.
Skuvati makarone u slanoj vodi. Kada su makarone gotove, ocediti ih ali ostaviti malo vode u kojoj su se kuvale. Dobro promesati sa sosom, a preko spremljenih makarona posuti parmezan ili izrendati kackavalj.
Tagovi