Za 1 osoba
100 gr Dr. Oetker od heljdinog, ječmenog i ovsenog brašna
1 kesica/e C Prašak za pecivo
2 gr So
Priprema
Izmiksujte u blenderu dve šolje ovsenog brašna, dve šolje vode, prašak za pecivo, malo soli. Ostavite smesu da odstoji nekoliko sati, potom je izlijte u pleh za pečenje i pecite hleb na 220 stepeni 40 minuta. Uživajte u ovom zdravom hlebu! Prijatno!
Recept za nagradni konkurs: Recepti sa ovsenim pahuljicama
Sastojci
Za 1 osoba
100 gr Dr. Oetker od heljdinog, ječmenog i ovsenog brašna
1 kesica/e C Prašak za pecivo
2 gr So
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Izmiksujte u blenderu dve šolje ovsenog brašna, dve šolje vode, prašak za pecivo, malo soli. Ostavite smesu da odstoji nekoliko sati, potom je izlijte u pleh za pečenje i pecite hleb na 220 stepeni 40 minuta. Uživajte u ovom zdravom hlebu! Prijatno!
Tagovi