Skuvati makarone, kada su gotove iscediti vodu i ostaviti da se malo ohlade i posoliti. Šunku iseći na trakice, a šampinjone možete kupiti već iseckane ako ne želite vi da seckate, dodati u šerpu sa makaronama. Dodati pavlaku i majonez i dobro izmešati i ostaviti u frižider da se hladi.
Recept za nagradni konkurs: Slavska trpeza
Sastojci
Za 16 osoba
500 g Makarone
400 g kisela pavlaka
200 g Majonez
400 g Marinirani šampinjoni
400 g šunka
1 kafena kašičica So
Priprema
Priprema
Skuvati makarone, kada su gotove iscediti vodu i ostaviti da se malo ohlade i posoliti. Šunku iseći na trakice, a šampinjone možete kupiti već iseckane ako ne želite vi da seckate, dodati u šerpu sa makaronama. Dodati pavlaku i majonez i dobro izmešati i ostaviti u frižider da se hladi.
Prijatno :)
Tagovi