Na dno staviti mast i neki komad mesa,pa slagati jedno uz drugo meso i krupnije komade kupusa. Povremeno i začine. Završite kupusom,sipajte čašu vode i na lagano krčkajte pošto provri.
Skuvati je kad i kupus i meso budu mekani
Ugrejte mast i dodajte alevu i brzo prelijte preko kipućeg kupusa. Ostavite da još malo kuva bez poklapanja
Sastojci
Za 10 osoba
2 komad/a kiseli kupus
500 g suvog mesa-špic rebra,kolenica,butkica
300 g sirove svinjetine
1 nekoliko biber,lovor,beli luk,aleva paprika
100 g Svinjska mast
1 nekoliko Svinjska mast
2 supena kašika aleva paprika
Priprema
priprema
Na dno staviti mast i neki komad mesa,pa slagati jedno uz drugo meso i krupnije komade kupusa. Povremeno i začine. Završite kupusom,sipajte čašu vode i na lagano krčkajte pošto provri.
Skuvati je kad i kupus i meso budu mekani
Ugrejte mast i dodajte alevu i brzo prelijte preko kipućeg kupusa. Ostavite da još malo kuva bez poklapanja
Tagovi