/ malo
Začini (mlevena slatka paprika, so, biber, biljni začin)
Priprema
.
Napraviti marinadu za svinjska rebra tako što utrljate mast, senf i navedene začine. Ostaviti u frižideru što duže, minimum 2 sata. Nakon toga, dinstati rebra na srednjoj temperaturi od 2 do 2 i po sata. Krompir iseći, začiniti po želji, i zapeći u rerni zajedno sa svinjskim rebrima nekih pola sata.
Sastojci
Za 4 osoba
1 kg Svinjska rebra
1 kg Krompir
2 supena kašika Svinjska mast
1 kafena kašičica Senf
/ malo Začini (mlevena slatka paprika, so, biber, biljni začin)
Priprema
.
Napraviti marinadu za svinjska rebra tako što utrljate mast, senf i navedene začine. Ostaviti u frižideru što duže, minimum 2 sata. Nakon toga, dinstati rebra na srednjoj temperaturi od 2 do 2 i po sata. Krompir iseći, začiniti po želji, i zapeći u rerni zajedno sa svinjskim rebrima nekih pola sata.
Tagovi