Jaja umutite viljuškom, dodajte mleko, brašno, vegetu i posolite. Izlijte u veći tiganj u kojem ste prethodno zagrejali ulje. Pecite na tihoj vatri tako da se jaja samo malo zgrušaju i okrenite omlet. Premažite ga kečapom, poređajte stišnjenu šunku i kolutove čajne kobasice a od gore narendajte kačkavalj, stavite masline isečene na kolutove i pospite origanom.
Sastojci
Za 2 osoba
6 jaja
1 kašika Kukuruzno brašno
50 ml mleka
100 gr stišnjene šunke
100 gr rendanog kačkavalja
8 kolutova čajne kobasice
po potrebi kečap, masline, origano
po potrebi so, vegeta, ulje
Priprema
Za pripremu
Jaja umutite viljuškom, dodajte mleko, brašno, vegetu i posolite. Izlijte u veći tiganj u kojem ste prethodno zagrejali ulje. Pecite na tihoj vatri tako da se jaja samo malo zgrušaju i okrenite omlet. Premažite ga kečapom, poređajte stišnjenu šunku i kolutove čajne kobasice a od gore narendajte kačkavalj, stavite masline isečene na kolutove i pospite origanom.