

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 1 osoba
250 g Bela vešalica
50 g Govedje pršute
30 g Kačkavalja
30 g Kajmaka
1 prstohvat/a Vegeta
50 g Tanko sečene slanine
30 g Slanine
1/2 komad/a Crni luk
30 g Sveže paprike
1 prstohvat/a Seckan peršun
Priprema vešalice
Komad mesa dobro izlupati, poredjati suhomesnato, staviti kajmak i kačkavalj, zaklopiti bočne strane da ne iscuri nadev. Uviti u rolat ili moze kao pismo 🙂 slaninu tanko sečenu umotati oko vešalice, peći na tiganju ili roštilju.
Sos
Na zagrejanoj masnoći propržiti crni luk, slaninu i papriku, kad dobije lepu boju staviti vrlo malo brašna i naliti malo vode, ostaviti da se krčka, začiniti po ukusu, pred kraj dodati sitno iseckan peršun. U tom sosu se moze i malo prodinstati vešalica.
*** Srećno***
Komentari
kasika_secera
Super😊
milicaspasic
Super
julijana_radosavljevic
👌👌
liljana
Super
liljana
Super