

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 4 osoba
6 komad/a cvekle
po potrebi l vode
po ukusu prstohvat/a soli
4 do 5 supena kašika maslinovog ulja
4 do 5 supena kašika jabukovog sirća
priprema
Cveklu oprati i kuvati u vodi 30-45min, Proverite da li je kuvana tako što će te zabosti noz u sredinu i ako glatko prolazi, dovoljno je kuvana. Prosuti vodu u kojoj se kuvala i ostaviti da se skroz ohladi.
priprema
Oguliti koru cvekle što tanje. Zatim je isecite na oblik koji vama odgovara, listiće ili kockice. Posoliti, možete dodati i beli luk iseckan skroz sitno, preliti maslinovim uljem pa jabukovim sirćetom i dobro promešati. Ostaviti da odstoji u frižideru bar pola sata pre služenja.
Moze stajati nekoliko dana u frižideru.
Komentari
tijana_v
Super!
snezanadj
Lepo!
cica54
Volim cveklu i cesto je kuvam!!!!
heli
zanimljivo 🍨
sofi
👌👌👌👌👌👌
ljilja64
Najbolja!
dixi
@milicaspasic hvala 💝🌲
milicaspasic
👌
milicaspasic
Super
dixi
@sonja72 hvala 💝🌲
sonja72
Lepo