Za 15 osoba
2 Lista C Oblande
120 g Margarina
120 g C Šećer u prahu
120 g Čokolade
20 g C Kakao prah
3 supena kašika Mlevenih lešnika
1 supena kašika Ruma
80 g Čokolade
1 supena kašika Ulja
Korak 1:
Listove oblande uviti u vlažnu krpu i ostaviti 20ak minuta da skroz omekšaju.
Korak 2, priprema fila:
Margarin istopiti, pa ostaviti da se prohladi. Potom mu dodati šećer u prahu, otopljenu čokoladu, kakao prah, jednu kašiku ruma. Sve zajedno umutiti.
Korak 3:
Filovati oblande, urolati ih. I seći na srednje rolnice.
Korak 4:
Otopiti 80gr čokolade sa uljem za glazuru. Oba kraja rolnice umočiti u čokoladu, a potom u mlevene lešnike. Ostaviti da se prohladi.
Sastojci
Za 15 osoba
2 Lista C Oblande
120 g Margarina
120 g C Šećer u prahu
120 g Čokolade
20 g C Kakao prah
3 supena kašika Mlevenih lešnika
1 supena kašika Ruma
80 g Čokolade
1 supena kašika Ulja
Naši proizvodi
Priprema
Korak 1:
Listove oblande uviti u vlažnu krpu i ostaviti 20ak minuta da skroz omekšaju.
Korak 2, priprema fila:
Margarin istopiti, pa ostaviti da se prohladi. Potom mu dodati šećer u prahu, otopljenu čokoladu, kakao prah, jednu kašiku ruma. Sve zajedno umutiti.
Korak 3:
Filovati oblande, urolati ih. I seći na srednje rolnice.
Korak 4:
Otopiti 80gr čokolade sa uljem za glazuru. Oba kraja rolnice umočiti u čokoladu, a potom u mlevene lešnike. Ostaviti da se prohladi.
Tagovi