- tost hleb bez korice (u vidu pravugaonika) pa ga jos malo oklagijom predjite da ga jos malo rastanjite.
- sirnu namaz
- mortadela
- rukola
- pistac
Filovanje
Tost hleb namazite po celoj povrsini sirom, pa stavite mortadelu, rukolu i urolajte. Stegnite strec folijijom i ostaviti oko 1h u frizideru. Spolja namazati rolnicu sirom i uvaljati u sitno seckani pistac . Potom seci roknicu na komade od 1cm.
Sastojci
Za 4 osoba
5 komad/a Tost hleba bez kore
200 g Sirnog namaza
100 g Rukole
200 g Mortadele
100 g Pistaca
Priprema
Sastojci
Pripremite:
- tost hleb bez korice (u vidu pravugaonika) pa ga jos malo oklagijom predjite da ga jos malo rastanjite.
- sirnu namaz
- mortadela
- rukola
- pistac
Filovanje
Tost hleb namazite po celoj povrsini sirom, pa stavite mortadelu, rukolu i urolajte. Stegnite strec folijijom i ostaviti oko 1h u frizideru. Spolja namazati rolnicu sirom i uvaljati u sitno seckani pistac . Potom seci roknicu na komade od 1cm.