Na papiru iscrtajte jelku i isecite. Dve kakao kore za tortu Dr. Oetker stavite na radni deo ili tacnu, a preko šablon od papira. Oštrim nožem obeležite konture, zatim sklonite šablon i isecite jelku iz dva dela. Na isti način napravite i od preostale dve kore.
U sud sipajte 250 ml hladnog mleka i fil za tortu sa ukusom vanile Dr. Oetker. Mutite mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, zatim najvećom brzinom 3-5 minuta.
U drugi sud sipajte 100 ml hladnog mleka i sipajte iz kesice šlag penu Dr. Oetker. Umutite mikserom.
Fil za tortu dodajte u sud sa umućenim šlagom i mutite još 1-2 minuta. Sipajte u poslastičarsku kesu sa okruglim nastavkom fi 1 cm.
Donji deo kore premažite filom, pa tek onda stavite na tacnu. Filom ukrasite na način kako je prikazano u videu pa stavite drugi deo jelke i na isti način filujte.
Dekorisanje:
Donji deo stabla posula sam kakao prahom Dr. Oetker, a za dekoraciju koristila sam makaronse, bombone, dekor mix perle Dr. Oetker, čokoladne praline, fondan pahulje…a vi pustite to dete u sebi da se igra i ukrašava.
Sastojci
Za 16 osoba
1 pakovanje/a Dr. Oetker Kakao kore
1 pakovanje/a Dr. Oetker Fil za tortu sa ukusom vanile
350 ml Mleko
1 kesica/e Dr. Oetker Šlag pena
malo Dr. Oetker Kakao 20g
nekoliko makaronsi
1 kesica/e Dr. Oetker Dekor Mix perle
nekoliko čokoladne praline
nekoliko bombone
nekoliko fondan pahulje
Naši proizvodi
Priprema
Priprema:
Na papiru iscrtajte jelku i isecite. Dve kakao kore za tortu Dr. Oetker stavite na radni deo ili tacnu, a preko šablon od papira. Oštrim nožem obeležite konture, zatim sklonite šablon i isecite jelku iz dva dela. Na isti način napravite i od preostale dve kore.
U sud sipajte 250 ml hladnog mleka i fil za tortu sa ukusom vanile Dr. Oetker. Mutite mikserom najmanjom brzinom oko pola minuta, zatim najvećom brzinom 3-5 minuta.
U drugi sud sipajte 100 ml hladnog mleka i sipajte iz kesice šlag penu Dr. Oetker. Umutite mikserom.
Fil za tortu dodajte u sud sa umućenim šlagom i mutite još 1-2 minuta. Sipajte u poslastičarsku kesu sa okruglim nastavkom fi 1 cm.
Donji deo kore premažite filom, pa tek onda stavite na tacnu. Filom ukrasite na način kako je prikazano u videu pa stavite drugi deo jelke i na isti način filujte.
Dekorisanje:
Donji deo stabla posula sam kakao prahom Dr. Oetker, a za dekoraciju koristila sam makaronse, bombone, dekor mix perle Dr. Oetker, čokoladne praline, fondan pahulje…a vi pustite to dete u sebi da se igra i ukrašava.