Odvojiti tri kore, na trećem staviti višnje. Po ukusu, ja uvek volim da stavim više da se lepo oseti ukus višanja. Lepo rasporediti. Sipati 4 kašike šera po višnjama i malo vanile šećera. Uroltati pitu. I tako dok ima kora i višanja. Pouljitu po malo svaki list i iseći pitu i peći na 180 stepeni dok lepo ne požuti. Malo prohladiti, izvadititi pitu i posuti šećerom u prahu.
Sastojci
Za 5 osoba
600 g Višanja
20 supena kašika Šećera
3 kesica/e Dr. Oetker Vanilin šećer
500 g Kora za pite
Po potrebi g C Šećer u prahu 250g
Po potrebi Ulje
Naši proizvodi
Priprema
Priprema pite
Odvojiti tri kore, na trećem staviti višnje. Po ukusu, ja uvek volim da stavim više da se lepo oseti ukus višanja. Lepo rasporediti. Sipati 4 kašike šera po višnjama i malo vanile šećera. Uroltati pitu. I tako dok ima kora i višanja. Pouljitu po malo svaki list i iseći pitu i peći na 180 stepeni dok lepo ne požuti. Malo prohladiti, izvadititi pitu i posuti šećerom u prahu.