Sastojci

Za 10 osoba

Testo

200 g Šećer

250 g margarin ili puter

2 dl gaziran sok od narandže

400 g petit keks ili plazma

300 g krupno mlevenog kikirikija (neslanog)

2 supena kašika kikiriki puter

80 g čokolade za kuvanje

2 supena kašika Dr. Oetker Kakao 80g

Glazura

150 g Čokolada za kuvanje

40 g margarin ili puter

Naši proizvodi

Priprema

Priprema mase za kocke

Istopiti margarin i šećer u šerpi. Dodati sok od narandže, keks delom samleven, a delom izlomljen na krupnije komadiće, kikiriki, topljenu čokoladu, kakao i kikiriki puter. Masu razviti u tepsiju, da bude željene debljine, otprilike 2 cm, i ostaviti u frižider da se ohladi.

Glazura

Istopiti čokoladu sa margarinom (po potrebi dodati par kašika vode). Preliti prethodno ohlađenu masu od keksa. Kad se glazura stegne, rezati kockice sa ugrejanim nožem.

Prijatno 😀