

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 1 osoba
200 g Laks kare
30 g Suhomesnato po želji
30 g Kajmaka
30 g Kačkavalja
1 prstohvat/a Vegete
5 komad/a Tanko sečene slanine za rolovanje
30 g Crni luk
50 g Slanine
50 g Sveze slatke paprike
1 kafena kašičica Brašno T-400
1 prstohvat/a Mleveni biber
Punjenje večalice
Meso dobro izlupati, dodati sa krajeva suhomesnato, kajmak i kačkavalj, malo začiniti.
Saviti ivice sa strane i umotati u rolnu. Oko vešalice stavite tanko sečenu slaninu. Peći na zagrejanom tiganju ili roštilju.
Sos
Ako ste vešalicu pekli u tiganju, u toj istoj masnoći možete dodati luk, slaninu i papriku preprzite pa dodati malo brašna, naliti sa malo vode da prokrčka, moze se dodati i malo pavlake za kuvanje. Začiniti po ukusu.
U pripremljen sos moze se staviti i vešalica da malo prokrčka. 🧑🍳🧑🍳🧑🍳
Komentari
snezanadj
Lepo!
tijana_v
fino
dixi
fino 🌲💝