Belanca se mute sa prah šećerom ,u sneg od belanaca se doda prosejavanje brašno da bi između bilo vazduha i padobranci bili *pufnasti* a kokos se samo umeša varjačom.Na pek parir se kašikom vade puslice .Dok se padobranci peku sprema se fil zumanca se skuvaju sa šećerom ,kada se ohladi doda se maslac i vanilin šečer .Sve treba da je hladno kre filovanja i padobranci i fil ...
Sastojci
Za 20 osoba
4 komad/a Belanca
300 g C Kokos
300 g C Šećer u prahu 500g
2 komad/a C Vanilin šećer
4 komad/a Žumanca
200 g C Šećer u prahu 250g
2 komad/a C Vanilin šećer
125 g maslaca
Naši proizvodi
Priprema
testo
Belanca se mute sa prah šećerom ,u sneg od belanaca se doda prosejavanje brašno da bi između bilo vazduha i padobranci bili *pufnasti* a kokos se samo umeša varjačom.Na pek parir se kašikom vade puslice .Dok se padobranci peku sprema se fil zumanca se skuvaju sa šećerom ,kada se ohladi doda se maslac i vanilin šečer .Sve treba da je hladno kre filovanja i padobranci i fil ...