Za 8 osoba
1 komad pileče grudi
100 g majoneza
100 g kisele pavlake
4 komad/a kuvanih jaja
oko 100 g kiselih krastavaca
100 g kukuruza šečerca
1 supena kašika senfa
1 veza mladog crnog luka
100 g susama
priprema
Skuvati belo pileće meso, kada se ohladi iseći na kockice, a možete ga i izrendati.
Kukuruz šečerac skuvati, kisele krastavce iseći na kockice.
Skuvati jaja i iseckati ih na kockice, ili izrendajte kao i pileče meso.
Oprati oćistiti i iseckati mladi crni luk.
Susam malo ispecite na tiganju, pazite da ne pregori.
Sve sastojke dodati u jednu posudu, zatim dodati majonez, pavlaku i senf. Posoliti po želji, pa lagano izmešati.
Ostavite u frižideru do posluženja.
Sastojci
Za 8 osoba
1 komad pileče grudi
100 g majoneza
100 g kisele pavlake
4 komad/a kuvanih jaja
oko 100 g kiselih krastavaca
100 g kukuruza šečerca
1 supena kašika senfa
1 veza mladog crnog luka
100 g susama
Priprema
priprema
Skuvati belo pileće meso, kada se ohladi iseći na kockice, a možete ga i izrendati.
Kukuruz šečerac skuvati, kisele krastavce iseći na kockice.
Skuvati jaja i iseckati ih na kockice, ili izrendajte kao i pileče meso.
Oprati oćistiti i iseckati mladi crni luk.
Susam malo ispecite na tiganju, pazite da ne pregori.
Sve sastojke dodati u jednu posudu, zatim dodati majonez, pavlaku i senf. Posoliti po želji, pa lagano izmešati.
Ostavite u frižideru do posluženja.
Tagovi