Za 1 osoba
1 komad/a Celer
1 komad/a Kisela jabuka
1/2 komad/a Sok od limuna
50 g Seckani orasi
50 g Suvo grožđe
50 g Majonez
50 g Kisela pavlaka
KORAK 1
Pripremiti celer i jabuku.
KORAK 2
Jabuku oljuštiti ,izrendati i preliti sa limunovim sokom da ne potamni.
KORAK 3
Celer izrendati i dodati u činiju sa jabukom.
KORAK 4
Dodati seckane orase i suvo grožđe.
KORAK 5
Dodati pavlaku i majonez.
KORAK 6
Salatu dobro promešati da se sastojci lepo sjedine.
Pre služenja ostaviti da malo odstoji.
Salatu dekorisati po želji.
Sastojci
Za 1 osoba
1 komad/a Celer
1 komad/a Kisela jabuka
1/2 komad/a Sok od limuna
50 g Seckani orasi
50 g Suvo grožđe
50 g Majonez
50 g Kisela pavlaka
Priprema
KORAK 1
Pripremiti celer i jabuku.
KORAK 2
Jabuku oljuštiti ,izrendati i preliti sa limunovim sokom da ne potamni.
KORAK 3
Celer izrendati i dodati u činiju sa jabukom.
KORAK 4
Dodati seckane orase i suvo grožđe.
KORAK 5
Dodati pavlaku i majonez.
KORAK 6
Salatu dobro promešati da se sastojci lepo sjedine.
Pre služenja ostaviti da malo odstoji.
Salatu dekorisati po želji.
Tagovi