Odvojiti žumance od belanceta. Umutiti belance u čvrst sneg, pa dodati šećer. Zatim dodati žumancee i umutiti špatulom. Postpeno dodavati ostale sastojke. Koru sipati u tepsiju, a zatim od gore poređati maline. Peći u već podmazanom plehu, na 180°C dok se ne odvoji kora od rubova tepsije.
Ostaviti da se prohladi, a potom od gore posuti šećer u prahu.
Sastojci
Za 30 osoba
5 Jaja
300 gr Šećera
200 gr Jogurta
170 gr Ulja
270 gr Brašna
1/2 Kesice Dr. Oetker Prašak za pecivo
1 Kesica Dr. Oetker Vanilin šećer
400-500 gr Malina
50 gr C Šećer u prahu
Naši proizvodi
Priprema
Kora:
Odvojiti žumance od belanceta. Umutiti belance u čvrst sneg, pa dodati šećer. Zatim dodati žumancee i umutiti špatulom. Postpeno dodavati ostale sastojke. Koru sipati u tepsiju, a zatim od gore poređati maline. Peći u već podmazanom plehu, na 180°C dok se ne odvoji kora od rubova tepsije.
Ostaviti da se prohladi, a potom od gore posuti šećer u prahu.
Tagovi