Za 1 osoba
5 komad/a tanko sečenih kriški hleba
2 komad/a jaja
5 supena kašika mleka
3 supena kašika ulja
na vrh kafena kašičica soli
Priprema
Umutiti jaja, pa dodati mleko i ulje.
Dodati malo soli i promešati.
Umakati hleb, pa ostaviti na tacnu da lepo upije.
Ostaviti da odstoji 10 ak minuta.
Plek obložiti pek papirom, pa poređati hleb.
Premazati još malo gornji deo uljem.
Peći dvadesetak min na 200 stepeni.
Sastojci
Za 1 osoba
5 komad/a tanko sečenih kriški hleba
2 komad/a jaja
5 supena kašika mleka
3 supena kašika ulja
na vrh kafena kašičica soli
Priprema
Priprema
Umutiti jaja, pa dodati mleko i ulje.
Dodati malo soli i promešati.
Umakati hleb, pa ostaviti na tacnu da lepo upije.
Ostaviti da odstoji 10 ak minuta.
Plek obložiti pek papirom, pa poređati hleb.
Premazati još malo gornji deo uljem.
Peći dvadesetak min na 200 stepeni.