Krem sir, sitan sir, majonez i pavlaku dobro izmešati.
Fil
Fil podeliti na 4 dela, ali se između svake kore dva puta maže kako bi se dobro zalepile oblande. Treba ostaviti malo fila i za premazivanje cele torte.
Kora i fil
Na premazanu oblandu poređati listiće šunke, zatim tankim slojem premazati šunku pa staviti drugi list oblande.
Kora i fil
Namazati oblandu pa poređati listiće trapista, pa opet u tankom sloju namazati fil.
Kora i fil
Postupak ponoviti još jednom (biće dva reda šunke i dva reda trapista).
Dekoracija
Poslednji list oblande tanko premazati filom i posuti prženim susamom.
Recept za nagradni konkurs: Uskršnji izazov
Sastojci
Za 10 osoba
1 pakovanje/a C Oblande
400 g Krem sir
200 g Sitan sir
150 g Majonez
3 case Pavlaka (mlečna)
5 pakovanje/a Trapist sir
400 g Tanko secena sunka
50 do 100 g Susam
Naši proizvodi
Priprema
Fil
Krem sir, sitan sir, majonez i pavlaku dobro izmešati.
Fil
Fil podeliti na 4 dela, ali se između svake kore dva puta maže kako bi se dobro zalepile oblande. Treba ostaviti malo fila i za premazivanje cele torte.
Kora i fil
Na premazanu oblandu poređati listiće šunke, zatim tankim slojem premazati šunku pa staviti drugi list oblande.
Kora i fil
Namazati oblandu pa poređati listiće trapista, pa opet u tankom sloju namazati fil.
Kora i fil
Postupak ponoviti još jednom (biće dva reda šunke i dva reda trapista).
Dekoracija
Poslednji list oblande tanko premazati filom i posuti prženim susamom.
Slatku krem sir tortu ostaviti u frizideru.
Tagovi