U odgovarajući sud otopite šećer i margarin pa dodajte čokoladu izlomljenu na kockice, instant kafu i po želji ruma. Na laganoj vatri mešajte dok se čokolada ne otopi pa zatim dodajte mleveni keks i ekspandirani pirinač. Sve dobro izmešajte pa sklonite sa vatre.
Od dobijene smese pomoću streč providne folije oblikujte trougao i ostavite u frižider da se ohladi i stegne. Secite i poslužite.
Sastojci
Za 5 osoba
100 gr čokolade
1 kesica instant ili nes kafe
250 gr šećera
200 gr margarina
100 gr belog expandiranog pirinča
100 gr keksa
po ukusu Dr. Oetker Aroma rum
Naši proizvodi
Priprema
priprema:
U odgovarajući sud otopite šećer i margarin pa dodajte čokoladu izlomljenu na kockice, instant kafu i po želji ruma. Na laganoj vatri mešajte dok se čokolada ne otopi pa zatim dodajte mleveni keks i ekspandirani pirinač. Sve dobro izmešajte pa sklonite sa vatre.
Od dobijene smese pomoću streč providne folije oblikujte trougao i ostavite u frižider da se ohladi i stegne. Secite i poslužite.
Tagovi