Sastojci

Za 12 osoba

Podloga za keks

300 gr plazma keksa

150 gr putera

2 dcl soka od narandže

Fil sa narandžom

400 ml slatke pavlake

3 kašike Moja Kravica

200 ml Fante

Fil od čokolade

500 ml slatke pavlake pavlake

300 gr čokolade za kuvanje

Fil od želatina

300 ml soka od narandže

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

Pomešajte sve sastojke za keks,ustisnite u okrugli kalup od 26cm,oblikujete rukom i ostavite da se ohladi.

Slatku pavlaku ugrejte i otopite čokoladu zatim prelijete preko keksa i ostavite 2 sata u frižideru da se dobro stegne.

Za fil 2. od narandže Fantu stavite da provri i umešate unapred otopljeni zatim ostavite da se prohladi. Ja stavim i malo tečnog ukusa narandže iz zdrave hrane.

Za fil 3.u 500 ml slatke pavlake umutite sa sirom i dodate fil 2. od narandže,sve lagano mikserom sjedinite i nakon 2 sata stavite na fil od čokolade. Ostavite sat vremena da se ohladi u frižideru.

Od gore skuvajte 150 ml soka od narandže i dodajte 2 želatina. Kad se prohladi prelijete tortu.

Veoma ukusan čizkejk!