Pomešajte sve sastojke za keks,ustisnite u okrugli kalup od 26cm,oblikujete rukom i ostavite da se ohladi.
Slatku pavlaku ugrejte i otopite čokoladu zatim prelijete preko keksa i ostavite 2 sata u frižideru da se dobro stegne.
Za fil 2. od narandže Fantu stavite da provri i umešate unapred otopljeni zatim ostavite da se prohladi. Ja stavim i malo tečnog ukusa narandže iz zdrave hrane.
Za fil 3.u 500 ml slatke pavlake umutite sa sirom i dodate fil 2. od narandže,sve lagano mikserom sjedinite i nakon 2 sata stavite na fil od čokolade. Ostavite sat vremena da se ohladi u frižideru.
Od gore skuvajte 150 ml soka od narandže i dodajte 2 želatina. Kad se prohladi prelijete tortu.
Sastojci
Za 12 osoba
300 gr plazma keksa
150 gr putera
2 dcl soka od narandže
400 ml slatke pavlake
3 kašike Moja Kravica
200 ml Fante
1 kom Dr. Oetker Vanilin šećer
1 kom Dr. Oetker Želatin beli mleveni
500 ml slatke pavlake pavlake
300 gr čokolade za kuvanje
300 ml soka od narandže
2 kom Dr. Oetker Želatin beli mleveni
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Pomešajte sve sastojke za keks,ustisnite u okrugli kalup od 26cm,oblikujete rukom i ostavite da se ohladi.
Slatku pavlaku ugrejte i otopite čokoladu zatim prelijete preko keksa i ostavite 2 sata u frižideru da se dobro stegne.
Za fil 2. od narandže Fantu stavite da provri i umešate unapred otopljeni zatim ostavite da se prohladi. Ja stavim i malo tečnog ukusa narandže iz zdrave hrane.
Za fil 3.u 500 ml slatke pavlake umutite sa sirom i dodate fil 2. od narandže,sve lagano mikserom sjedinite i nakon 2 sata stavite na fil od čokolade. Ostavite sat vremena da se ohladi u frižideru.
Od gore skuvajte 150 ml soka od narandže i dodajte 2 želatina. Kad se prohladi prelijete tortu.
Veoma ukusan čizkejk!
Tagovi