Sastojci

Za 3 osoba

sastojci:

400 gr boranije (ja sam koristila zamrznutu)

oko 300 gr suvih rebara

1 glavica crnog luka

2-3 čena belog luka

1 komad šargarepe

po ukusu soli i bibera

5-6 kašika ulja

1 kašika brašna

1 kašika al. paprike

Priprema

priprema:

Na ulju prodinstajte seckan crni luk i kolutove šargapepe pa dodajte suva rebra isečena na komade.

Sve dinstajte minut-dva pa dodajte boraniju. Nastavite da dinstate uz mešanje još koji minut pa dodajte brašno i alevu papriku. Sve izmešajte pa nalijte vodom da bude iznad nivoa boranije.

Posolite, pobiberite i poklopljeno kuvajte još 30-40 min. a po potrebi dolijte još vruće vode tako da jelo bude čorbasto.

Na kraju dodajte seckan beli luk i nakon 5 min. sklonite sa vatre.

Poslužite uz sezonski salatu.