Za 36 osoba
oko 2,5 kg jagoda iz friza
oko 500 gr šećera
1 kesica C Vanilin šećer
1 kašičica C Limuntus
priprema:
Izvadite jagode iz zamrzivača i stavite ih u sud u kome ćete kuvati džem da se odđmrznu.
Kuvajte oko dvadesetak minuta pa dodajte šećer i nastavite da kuvate uz povremeno mešanje varjačom.
Kada dobijete dovoljnu gustinu, dodajte vanilin šećer i limuntus, sve promešajte i sklonite sa vatre.
Dobro oprane tegle stavite u rernu da se stelirišu oko 10 min.. pa ih vruće punite vrućim džemom.
Dobro ih zatvorite original poklopcima, pokrijte (ušuškajte) i kada se ohlade odložite u ostavu.
Sastojci
Za 36 osoba
oko 2,5 kg jagoda iz friza
oko 500 gr šećera
1 kesica C Vanilin šećer
1 kašičica C Limuntus
Naši proizvodi
Priprema
priprema:
Izvadite jagode iz zamrzivača i stavite ih u sud u kome ćete kuvati džem da se odđmrznu.
Kuvajte oko dvadesetak minuta pa dodajte šećer i nastavite da kuvate uz povremeno mešanje varjačom.
Kada dobijete dovoljnu gustinu, dodajte vanilin šećer i limuntus, sve promešajte i sklonite sa vatre.
Dobro oprane tegle stavite u rernu da se stelirišu oko 10 min.. pa ih vruće punite vrućim džemom.
Dobro ih zatvorite original poklopcima, pokrijte (ušuškajte) i kada se ohlade odložite u ostavu.
Tagovi