Recept za nagradni konkurs: Dr. Oetker sa tvojim potpisom

Sastojci

Za 6 osoba

Potrebno za griz knedle

50 g celih jaja

25 g masti sobne temperature

pola kafena kašičica soli

1 prstohvat/a bibera

pola supena kašika svežeg peršuna

pola supena kašika Luka

1 supena kašika pileće džigerice

na vrh kafena kašičica Dr. Oetker Prašak za pecivo

Naši proizvodi

Priprema

Priprema knedli

Luk, peršun i džigericu iseckati.

Jaja izmutiti mućkalicom, dodati mast(može i ulje), luk, džigericu, peršun, so i biber, griz i prašak za pecivo, dobro sve sjediniti.

Kafenom kašičicom praviti knedle i spuštati u vrijuću supu.

Možete i celu smesu zarolati u streč foliju te tako skuvati u supi, folija se sama skine, a vi dobijete savršenu, ogromnu knedlu koju samo isečete na kriške, kao što je na slikama.

Prijatno.