Odvojte belanca, umutite ih u cvrst sneg, dodajte zumanca nastavite da mutite, dodajte smesu za patispanj i promesajte. Prelijte u podmazan kalup i pecite ono pola sata u prethodno zagrejanoj rerni na 160.
Beli preliv
Slatku pavlaku, mleko i smesu za beli krem umutite zicom pa prelijte preko patispanja dok je topao. Ostavite malo na sobnoj temperaturi da se ohladi pa stavite u frizider na 2-3 h.
Sastojci
Za 8 osoba
3 komad/a Jaja
200 ml Slatka pavlaka
600 ml Mleko
1 pakovanje/a Dr. Oetker Trileće sa karamel prelivom
Naši proizvodi
Priprema
Patispanj
Odvojte belanca, umutite ih u cvrst sneg, dodajte zumanca nastavite da mutite, dodajte smesu za patispanj i promesajte. Prelijte u podmazan kalup i pecite ono pola sata u prethodno zagrejanoj rerni na 160.
Beli preliv
Slatku pavlaku, mleko i smesu za beli krem umutite zicom pa prelijte preko patispanja dok je topao. Ostavite malo na sobnoj temperaturi da se ohladi pa stavite u frizider na 2-3 h.
Prelijte karamel prelivom i uzivajte!
Tagovi