Za 4 osoba
500 gr pilećih gtudi
po ukusu soli i bibera
2 komad/a jaja
po potrebi brašna
po potrebi ulja za prženje
po želji susama
Priprema:
Isecite pileće grudi na tanje šnicle, malo ih izlupajte, posolite i pobiberite i ostavite da odstoje.
Umutite jaja u jedan sud a u drugi sipajte brašno.
Svaku šniclu uvaljajte u brašno pa u jaja i na kraju u susam. Stavljajte svaku šniclu na zagrejano ulje da se prži sa obe strane dok ne porumeni.
Pržene vadite na salvetu kako bi upile višak ulja.
Sastojci
Za 4 osoba
500 gr pilećih gtudi
po ukusu soli i bibera
2 komad/a jaja
po potrebi brašna
po potrebi ulja za prženje
po želji susama
Priprema
Priprema:
Isecite pileće grudi na tanje šnicle, malo ih izlupajte, posolite i pobiberite i ostavite da odstoje.
Umutite jaja u jedan sud a u drugi sipajte brašno.
Svaku šniclu uvaljajte u brašno pa u jaja i na kraju u susam. Stavljajte svaku šniclu na zagrejano ulje da se prži sa obe strane dok ne porumeni.
Pržene vadite na salvetu kako bi upile višak ulja.
Tagovi