Za 3 osoba
1 Šolja Int. pirinča
1 Glavica Crnog luka
1 Manja Šargarepa
200 Gr Šampinjona
Po Ukusu So, biber, suvi začin
5-6 Kašika Ulja
Priprema
Na ulju ispržite seckan crni luk pa dodajte seckanu šargarepu i opran pirinač pa sve dinstajte nekoliko minuta.
Zatim dodajte seckane šampinjone, so, biber i suvi začin. Poklopite i dinstajte uz dolivajte po malo vode.
Jelo je gotovo kada pirinač omekša.
Sastojci
Za 3 osoba
1 Šolja Int. pirinča
1 Glavica Crnog luka
1 Manja Šargarepa
200 Gr Šampinjona
Po Ukusu So, biber, suvi začin
5-6 Kašika Ulja
Priprema
Priprema
Na ulju ispržite seckan crni luk pa dodajte seckanu šargarepu i opran pirinač pa sve dinstajte nekoliko minuta.
Zatim dodajte seckane šampinjone, so, biber i suvi začin. Poklopite i dinstajte uz dolivajte po malo vode.
Jelo je gotovo kada pirinač omekša.
Tagovi