Mleveno meso tanko razmazati po tortilje. Staviti kašiku maslinovog ulja u tiganj i na slabijoj vatri par minuta prziti onu stranu tortilje na kojoj je meso. Okrenuti, staviti Kackavalj i skloniti sa vatre.
Pomesati sve sastojke za preliv i sipati na tortilju. Preklopiti, po zelji dodati Kecap i sluziti toplo.
Ovo je količina za jednu tortilju. Vi naravno uduplajte sastojke ako spremate više tortilja.
Treba dodati u tortilju i iseckanu iceberg salatu ali ja je nisam imala ovog puta. Svakako bi bila potpunija i jos ukusnija. Prijatno! 😊
Sastojci
Za 1 osoba
1 Tortilja
150 g Mlevenog mesa
1/4 kafena kašičica Belog luka u prahu
1 prstohvat/a Bibera
2 prstohvat/a Soli
2 Listica Kackavalja
1 supena kašika Pavlake
1 supena kašika Majoneza
1/2 kafena kašičica Senfa
1 kafena kašičica Kecapa
1 Kiseli krastavcic
Priprema
Priprema
Mleveno meso tanko razmazati po tortilje. Staviti kašiku maslinovog ulja u tiganj i na slabijoj vatri par minuta prziti onu stranu tortilje na kojoj je meso. Okrenuti, staviti Kackavalj i skloniti sa vatre.
Pomesati sve sastojke za preliv i sipati na tortilju. Preklopiti, po zelji dodati Kecap i sluziti toplo.
Ovo je količina za jednu tortilju. Vi naravno uduplajte sastojke ako spremate više tortilja.
Treba dodati u tortilju i iseckanu iceberg salatu ali ja je nisam imala ovog puta. Svakako bi bila potpunija i jos ukusnija. Prijatno! 😊