Umutiti dva jaja i staviti na tiganj sa se peče, nacepkati sitno dva listića suhomesnatog po izboru, staviti takođe i jedan list kačkavalja ili zdenke, po volji, a zatim preklopiti sa tortiljom(kod mene je mala tortilja, ako stavljate veliku tortilju povećajte količine), zatim okrenuti na tortilju da se i ona malo zapeče, urolati i izvaditi na tanjir. Služiti uz jogurt ili salatu po želji.
Sastojci
Za 1 osoba
1 komad/a Tortilja
2 komad/a Jaja
2 komad/a Pečenice, šunke...
1 komad/a Kačkavalj, zdenka...
Malo Malo Soli
Priprema
Tortilja
Umutiti dva jaja i staviti na tiganj sa se peče, nacepkati sitno dva listića suhomesnatog po izboru, staviti takođe i jedan list kačkavalja ili zdenke, po volji, a zatim preklopiti sa tortiljom(kod mene je mala tortilja, ako stavljate veliku tortilju povećajte količine), zatim okrenuti na tortilju da se i ona malo zapeče, urolati i izvaditi na tanjir. Služiti uz jogurt ili salatu po želji.
Tagovi