Za 6 osoba
300 g dvobojnih piškota
200 ml mleka za potapanje piškota
2 kesica/e C Eskimko sa ukusom jagode
2 kesica/e Sladoled u prahu sa ukusom šumskog voć
800 ml mleka za pripremu sladoleda u prahu
Način pripreme:
Posebno umutiti sladolede po uputstvu sa vrecice
Modlu u koju se slaze sladoled torta obloziti pvc folijom
sLAGANJE
Slagabnje sladoled torte.
Prvi sloj ;
Piskote umakati u mleko i redjati u cetvrtasti pleh zatim na poredjane piskote staviti umuceni sladoled od jagoda.
Drugi sloj:
Preko sladoleda od jagoda redjati umocene piskote u mleko ali redjati ih ukoso da izgleda dekorativnije kada se sladoled torta iiseče.
Preko piskota staviti sladoled od šumskog voća.
Zatim preko sladoleda od šumskog voća poredjati piskote umocene u mleko.
Sladoled tortu ostaviti u zamrzivac da se stegne,
Poslužiti isečenu na parčad.
Prijatno.
Savet:
U mleko u koje se potapaju piškote po ukusu se može dodati višnjevača,rum.
Sastojci
Za 6 osoba
300 g dvobojnih piškota
200 ml mleka za potapanje piškota
2 kesica/e C Eskimko sa ukusom jagode
2 kesica/e Sladoled u prahu sa ukusom šumskog voć
800 ml mleka za pripremu sladoleda u prahu
Naši proizvodi
Priprema
Način pripreme:
Posebno umutiti sladolede po uputstvu sa vrecice
Modlu u koju se slaze sladoled torta obloziti pvc folijom
sLAGANJE
Slagabnje sladoled torte.
Prvi sloj ;
Piskote umakati u mleko i redjati u cetvrtasti pleh zatim na poredjane piskote staviti umuceni sladoled od jagoda.
Drugi sloj:
Preko sladoleda od jagoda redjati umocene piskote u mleko ali redjati ih ukoso da izgleda dekorativnije kada se sladoled torta iiseče.
Preko piskota staviti sladoled od šumskog voća.
Zatim preko sladoleda od šumskog voća poredjati piskote umocene u mleko.
Sladoled tortu ostaviti u zamrzivac da se stegne,
Poslužiti isečenu na parčad.
Prijatno.
Savet:
U mleko u koje se potapaju piškote po ukusu se može dodati višnjevača,rum.