Za 2 osoba
2 konzerve crvenog pasulja
2 glavice crnog luka
3 - 4 supena kašika ulja
1 kafena kašičica soli
1/2 kafena kašičica bibera
Pasulj salata
Uzeti jednu veću ili dve manje konzerve crvenog pasulja.
Isprati ga i procediti.
Crni luk očistiti i sitno iseckati.
Izmešati pasulj i luk.
Doadti ulje, so i biber po ukusu.
Recept za nagradni konkurs: Tragom bakinih recepata
Sastojci
Za 2 osoba
2 konzerve crvenog pasulja
2 glavice crnog luka
3 - 4 supena kašika ulja
1 kafena kašičica soli
1/2 kafena kašičica bibera
Priprema
Pasulj salata
Uzeti jednu veću ili dve manje konzerve crvenog pasulja.
Isprati ga i procediti.
Crni luk očistiti i sitno iseckati.
Izmešati pasulj i luk.
Doadti ulje, so i biber po ukusu.
Tagovi