1. Umotati list oblande u vlažnu krpu, sačekati da omekne.
2. Pomešati sir, majonez i pavlaku, dodati propržen susam, i prethodno iseckan kulen. Sve dobro sjediniti.
3. List oblande postaviti na kalup za trouglove prethodno obložen providnom folijom (toblerone gde se prave, ako nemate može i rolat da se umota), napuniti smesom, preklopiti oblandon i višak iseći, ohladiti. Zatim seći trougliće.
Recept za nagradni konkurs: Bogati ukusi za slavski užitak
Sastojci
Za 15 osoba
1 list C Oblande
100 g kulena
150 g proprženog susama
kašika do dve majoneza
mala čaša kisele pavlake
250 g sitnog ili krem sira
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
1. Umotati list oblande u vlažnu krpu, sačekati da omekne.
2. Pomešati sir, majonez i pavlaku, dodati propržen susam, i prethodno iseckan kulen. Sve dobro sjediniti.
3. List oblande postaviti na kalup za trouglove prethodno obložen providnom folijom (toblerone gde se prave, ako nemate može i rolat da se umota), napuniti smesom, preklopiti oblandon i višak iseći, ohladiti. Zatim seći trougliće.
Prijatno! 🥰
*Dva kalupa biće potrebna, od smese dođu dve*
Tagovi