Mleveni keks izmesati sa kakaom,dodati dok od pomorandze i polako dodavati kafu u keks .
Umesiti od keksa lepu smesu kao za ciz kejk ne treba biti previse suva a ni previse mekana .
Smesu ostaviti da se malo ohladi.
Beli deo od kokosa
U ciniju staviti margarin koji je bio na sobnoj temperaturi treba biti mekan u melargarin dodajte secer u prahu pa kokos sve to lepo sjediniti i izjednaciti.
Zatim na samolepjivoj foliji rastaniti prvi deo to jest tamni deo razvuci u jedan pravugaonik lepo rastanjiti da ne bude nejednako .
Zatim preko tamijeg dela dodati beli deo i lepo rasporediti ravnomerno pa zatim urolati u rolat i ostaviti u frizideru da se stegne i ohladi .
Recept za nagradni konkurs: Podelite najukusnije posne recepte
Sastojci
Za 8 osoba
300 g Mlevenog keksa zlatni pek posani
200 ml Jake domace kafe slatke
1 supena kašika Dr. Oetker Kakao 80g
50 ml Soka od narandze
125 g Margarina
3 kafena kašičica Secera u prahu
50 g C Kokos
Naši proizvodi
Priprema
Priprema tamnog dela
Najpre skuvati kafu da bi se ohladila.
Mleveni keks izmesati sa kakaom,dodati dok od pomorandze i polako dodavati kafu u keks .
Umesiti od keksa lepu smesu kao za ciz kejk ne treba biti previse suva a ni previse mekana .
Smesu ostaviti da se malo ohladi.
Beli deo od kokosa
U ciniju staviti margarin koji je bio na sobnoj temperaturi treba biti mekan u melargarin dodajte secer u prahu pa kokos sve to lepo sjediniti i izjednaciti.
Zatim na samolepjivoj foliji rastaniti prvi deo to jest tamni deo razvuci u jedan pravugaonik lepo rastanjiti da ne bude nejednako .
Zatim preko tamijeg dela dodati beli deo i lepo rasporediti ravnomerno pa zatim urolati u rolat i ostaviti u frizideru da se stegne i ohladi .
Zatim iseci i uzovati Prijatno !
Tagovi