Na ulju propržite seckan luk pa dodajte seckanu meso i seckanu papriku. Dinstajte nekoliko minuta, posolite, pobiberite i dodajte suvi začin i uz dolivanje vruće vode krčkajte dok ne omekša meso. Zatim dodajte brašno i alevu papriku i po potrebi dodajte još malo vode.
Sastojci
Za 3 osoba
4oo g Svinjskog mesa bez koske
4-5 Kom Paprike iz turšije
2 Glavice Crnog luka
Po Ukusu Soli, bibera i suvog začina
5 Kašike Ulja
1 Kašika Brašna
1 Kašika Aleve paprike
Priprema
Gulaš
Na ulju propržite seckan luk pa dodajte seckanu meso i seckanu papriku. Dinstajte nekoliko minuta, posolite, pobiberite i dodajte suvi začin i uz dolivanje vruće vode krčkajte dok ne omekša meso. Zatim dodajte brašno i alevu papriku i po potrebi dodajte još malo vode.
Poslužite toplo.
Tagovi