Iseckajte crni luk i stavite na ulje da se kratko proprži a zatim dodajte operanu džigerice sa srcima koje ste isekli na pola.
Pržite oko 15-20 min. uz mešanje a zatim posolite, pobiberite i dodajte suvi začin. Na kraju dodajte i alevu papriku i jelo možete poslužiti uz pire krompir itd.
Sastojci
Za 4 osoba
500 Gr Pileće džigerice sa srcima
Po Ukusu So, biber i suvi začin
2 Glavice Crnog luka
1 Kašika Aleve paprike
Nekoliko Kašika Ulja
Priprema
Priprema
Iseckajte crni luk i stavite na ulje da se kratko proprži a zatim dodajte operanu džigerice sa srcima koje ste isekli na pola.
Pržite oko 15-20 min. uz mešanje a zatim posolite, pobiberite i dodajte suvi začin. Na kraju dodajte i alevu papriku i jelo možete poslužiti uz pire krompir itd.
Tagovi