Za 3 osoba
400 Gr Juneće džigerice
1-2 Glavice Crnog luka
Po Ukusu So,biber i aleva paprika
5 Kašika Ulja
1 Kašika Brašna
Priprema
Na ulju propržite seckan crni luk pa dodajte seckanu džigericu i pržite oko desetak minuta i pi potrebi dolivajte po malo tople vode.
Zatim posolite, pobiberite i dodajte brašno. Mešajte minut-dva pa dodajte alevu papriku i čašu mlake vode.
Poklopite i dinstajte još nekoliko minuta pa poslužite uz pire krompir.
Sastojci
Za 3 osoba
400 Gr Juneće džigerice
1-2 Glavice Crnog luka
Po Ukusu So,biber i aleva paprika
5 Kašika Ulja
1 Kašika Brašna
Priprema
Priprema
Na ulju propržite seckan crni luk pa dodajte seckanu džigericu i pržite oko desetak minuta i pi potrebi dolivajte po malo tople vode.
Zatim posolite, pobiberite i dodajte brašno. Mešajte minut-dva pa dodajte alevu papriku i čašu mlake vode.
Poklopite i dinstajte još nekoliko minuta pa poslužite uz pire krompir.
Tagovi