U posudu za mućenje sipati sadržaj kesice, dodati 3 jajeta, 100 ml ulja i 50 ml vode.
Mikserom mutiti dok se ne dobije glatko testo. Pripremljeno testo sipati u pleh srednje veličine, prethodno podmazan i obložen papirom za pečenje. Zatim belu čokoladu za kuvanje izlomite na kocke i uronite u smesu za patišpanj.
priprema
Na kockice izlomljenu čokoladu dodajte neposredno pre stavljanja kolača u rernu, da kockice čokolade ne bi potonule na dno. Pecite kolač na 180 C, oko 25 minuta.
priprea
Pripremite C Šlag krem sa ukusom čokolade prema uputstvu sa kesice. Odmeriti 150 ml hladnog mleka (iz frižidera), sipati u odgovarajuću dublju posudu i dodati sadržaj kesice. Masu mutiti mikserom oko pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastaviti mućenje maksimalnom brzinom, oko 5 minuta. Ako želite slađi šlag, dodajte C šećer u prahu po ukusu.
priprema
Kada je patišpanj potpuno ohladjen, isecite ga na parčiće željene veličine. Kesu za ukrašavanje napunite C Šlag kremom sa ukusom čokolade i ukrasite kolač-torticu.
Recept za nagradni konkurs: Omiljene čokoladne čarolije
Sastojci
Za 8 osoba
1 pakovanje/a Dr. Oetker Brownies
3 komad/a jaja
50 ml vode
100 ml ulja
200 g bele čokolade za kuvanje
1 pakovanje/a C Šlag krem sa ukusom čokolade 60g
150 ml hladnog mleka (iz frižidera)
po ukusu kafena kašičica C Šećer u prahu 250g
po potrebi komad/a sveže jagode
Naši proizvodi
Priprema
priprema
U posudu za mućenje sipati sadržaj kesice, dodati 3 jajeta, 100 ml ulja i 50 ml vode.
Mikserom mutiti dok se ne dobije glatko testo. Pripremljeno testo sipati u pleh srednje veličine, prethodno podmazan i obložen papirom za pečenje. Zatim belu čokoladu za kuvanje izlomite na kocke i uronite u smesu za patišpanj.
priprema
Na kockice izlomljenu čokoladu dodajte neposredno pre stavljanja kolača u rernu, da kockice čokolade ne bi potonule na dno. Pecite kolač na 180 C, oko 25 minuta.
priprea
Pripremite C Šlag krem sa ukusom čokolade prema uputstvu sa kesice. Odmeriti 150 ml hladnog mleka (iz frižidera), sipati u odgovarajuću dublju posudu i dodati sadržaj kesice. Masu mutiti mikserom oko pola minuta minimalnom brzinom, a zatim nastaviti mućenje maksimalnom brzinom, oko 5 minuta. Ako želite slađi šlag, dodajte C šećer u prahu po ukusu.
priprema
Kada je patišpanj potpuno ohladjen, isecite ga na parčiće željene veličine. Kesu za ukrašavanje napunite C Šlag kremom sa ukusom čokolade i ukrasite kolač-torticu.
priprema
Na kraju dodajte jagode, ili ukrasite po želji.
Tagovi