Recept za nagradni konkurs: Poklon kalupi za najslađe kolače

Sastojci

Za 4 osoba

Sastojci za 8 komada

12 komad/a posni petit keks

6 komad/a Frondi štapića

500 ml soya mleka

1 supena kašika C Šećer u prahu 250g

50 g bele posne čokolade

Naši proizvodi

Priprema

Korak 1

Umutiti čoko puding sa sojinim mlekom i dodati topljenu crnu čokoladu i kašiku prah šećera. Pomešati ih da se dobro sjedine.

U kalup staviti foliju i poredjati 4 petit keksa. Preko njih premazati puding , pa naredjati još jedan sloj petita. opet premazati pudingom pa poredjati frondi štapiće po 3 u širinu i 2 u dužinu . Prekriti pudingom i poredjati treći sloj petita.

Odložiti u frižideru preko noči da dobro upije

Korak 2

Hladan kolač premazati od gore otopljenom belom čokoladom , sasvim nepravilno da pomalo pada i sa strane

Korak 3

Od gore posuti dekoracijom po ženji

Serviranje

Iseći kolač na osam štangli i servirati po 2 komada po osobi.

Prijatno!