Umutiti čoko puding sa sojinim mlekom i dodati topljenu crnu čokoladu i kašiku prah šećera. Pomešati ih da se dobro sjedine.
U kalup staviti foliju i poredjati 4 petit keksa. Preko njih premazati puding , pa naredjati još jedan sloj petita. opet premazati pudingom pa poredjati frondi štapiće po 3 u širinu i 2 u dužinu . Prekriti pudingom i poredjati treći sloj petita.
Odložiti u frižideru preko noči da dobro upije
Korak 2
Hladan kolač premazati od gore otopljenom belom čokoladom , sasvim nepravilno da pomalo pada i sa strane
Korak 3
Od gore posuti dekoracijom po ženji
Serviranje
Iseći kolač na osam štangli i servirati po 2 komada po osobi.
Recept za nagradni konkurs: Poklon kalupi za najslađe kolače
Sastojci
Za 4 osoba
12 komad/a posni petit keks
6 komad/a Frondi štapića
1 kesica/e Dr. Oetker Krem puding sa ukusom čokolade
500 ml soya mleka
1 supena kašika C Šećer u prahu 250g
30 g Dr. Oetker Crna čokolada
50 g bele posne čokolade
1 malo Dr. Oetker Magija pastelnih boja
Naši proizvodi
Priprema
Korak 1
Umutiti čoko puding sa sojinim mlekom i dodati topljenu crnu čokoladu i kašiku prah šećera. Pomešati ih da se dobro sjedine.
U kalup staviti foliju i poredjati 4 petit keksa. Preko njih premazati puding , pa naredjati još jedan sloj petita. opet premazati pudingom pa poredjati frondi štapiće po 3 u širinu i 2 u dužinu . Prekriti pudingom i poredjati treći sloj petita.
Odložiti u frižideru preko noči da dobro upije
Korak 2
Hladan kolač premazati od gore otopljenom belom čokoladom , sasvim nepravilno da pomalo pada i sa strane
Korak 3
Od gore posuti dekoracijom po ženji
Serviranje
Iseći kolač na osam štangli i servirati po 2 komada po osobi.
Prijatno!
Tagovi