U mleku skuvati secer i puding dok se ne zgusne.Dodati cokoladu i margarin i mesati dok se ne otopi.Smesu podeliti na dva dela u jedan deo dodati kokos a u drugi deo dodati mak.
Na tacnu poredjati keks 3x5 i naneti pola smese kokosa red keksa pola smese maka red keksa pola smese kokosa keks pola smese maka i posuti mlevenim keksom.
Ostaviti u frizider da se ohladi i seci.
Za ovaj kolac mogu se koristiti medene korice umesto keksa.
Recept za nagradni konkurs: Od mirisa do ukusa, čarolija kokosa
Sastojci
Za 15 osoba
60 kom cetvrtastog keksa
1 l mleka
3 kom pudinga slatke pavlake
6 kasika secera
100 gr bele cokolade
120 gr margarina
100 gr C Kokos
150 gr mlevenog maka
po zelji kasika mleveni keks
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
U mleku skuvati secer i puding dok se ne zgusne.Dodati cokoladu i margarin i mesati dok se ne otopi.Smesu podeliti na dva dela u jedan deo dodati kokos a u drugi deo dodati mak.
Na tacnu poredjati keks 3x5 i naneti pola smese kokosa red keksa pola smese maka red keksa pola smese kokosa keks pola smese maka i posuti mlevenim keksom.
Ostaviti u frizider da se ohladi i seci.
Za ovaj kolac mogu se koristiti medene korice umesto keksa.