Recept za nagradni konkurs: Od mirisa do ukusa, čarolija kokosa

Sastojci

Za 15 osoba

Sastojci

60 kom cetvrtastog keksa

1 l mleka

3 kom pudinga slatke pavlake

6 kasika secera

100 gr bele cokolade

120 gr margarina

100 gr C Kokos

150 gr mlevenog maka

po zelji kasika mleveni keks

Naši proizvodi

Priprema

Priprema

U mleku skuvati secer i puding dok se ne zgusne.Dodati cokoladu i margarin i mesati dok se ne otopi.Smesu podeliti na dva dela u jedan deo dodati kokos a u drugi deo dodati mak.

Na tacnu poredjati keks 3x5 i naneti pola smese kokosa red keksa pola smese maka red keksa pola smese kokosa keks pola smese maka i posuti mlevenim keksom.

Ostaviti u frizider da se ohladi i seci.

Za ovaj kolac mogu se koristiti medene korice umesto keksa.