

Vrste kolačića: Tehnički i Marketing Podešavanja
Za 8 osoba
1,5 kg tikvica
1 glavica crnog luka
3-4 supene kašike ulja
180 g kisele pavlake
2-3 supene kašike brašna
začin po ukusu
Dinstanje luka
Luk iseći na kockice i izdinstati na ulju. Po potrebi dosipati vodu.
Priprema tikvica
Tikvice oljuštiti i iseći ih na kockice.
Dinstanje tikvica
Nakon što luk omekša dodati tikvice. Naliti vodu i začiniti, pa dinstati dok tikvice ne budu kuvane.
Završavanje jela
Razmutiti brašno u malo vode i pomešati sa pavlakom. Ovu smesu izliti u tikvice uz stalno mešanje i ostaviti još nekoliko minuta da se zgusne. Po želji dodati i malo sirćeta.
Komentari
irena87
@liljanaHvala.
liljana
Super
liljana
Super
irena87
@tijana_v Hvala.
irena87
@snezanadj Hvala.
snezanadj
Lep sosić!
tijana_v
Super!
irena87
@veca Hvala.
veca
Fino!👍❤️