Sastojci

Za 8 osoba

Za ćušpajz

1,5 kg tikvica

1 glavica crnog luka

3-4 supene kašike ulja

180 g kisele pavlake

2-3 supene kašike brašna

začin po ukusu

Priprema

Dinstanje luka

Luk iseći na kockice i izdinstati na ulju. Po potrebi dosipati vodu.

Priprema tikvica

Tikvice oljuštiti i iseći ih na kockice.

Dinstanje tikvica

Nakon što luk omekša dodati tikvice. Naliti vodu i začiniti, pa dinstati dok tikvice ne budu kuvane.

Završavanje jela

Razmutiti brašno u malo vode i pomešati sa pavlakom. Ovu smesu izliti u tikvice uz stalno mešanje i ostaviti još nekoliko minuta da se zgusne. Po želji dodati i malo sirćeta.

Komentari

@liljanaHvala.

Odgovori

Super

Odgovori

Super

Odgovori

@tijana_v Hvala.

Odgovori

@snezanadj Hvala.

Odgovori

Lep sosić!

Odgovori

Super!

Odgovori

@veca Hvala.

Odgovori

Fino!👍❤️

Odgovori