Od otkošćenih urmi i vode u blenderu napraviti pastu, dodati biljno mleko. Pomešati suve sastojke sa jabukama a zatim dodati pastu od urme i mleka. Umešati lepo da se smesa ujednači.Izliti u kalup obložen pek papirom i peći na 200c oko 30ak min. Proveravati svakako čačkalicom.
Recept za nagradni konkurs: Leto, ljubav… i voće! 🍒🍓🫐
Sastojci
Za 6 osoba
500 g rendanih jabuka
200 g C Pšenični griz 250g
140 g mlevenih oraha
4 supena kašika Kokosovo ulje
1 kafena kašičica Dr. Oetker Mleveni cimet
120 g otkošćenih urmi
100 ml vode
300 ml biljnog mleka
1 kafena kašičica C Soda bikarbona
Naši proizvodi
Priprema
Priprema
Od otkošćenih urmi i vode u blenderu napraviti pastu, dodati biljno mleko. Pomešati suve sastojke sa jabukama a zatim dodati pastu od urme i mleka. Umešati lepo da se smesa ujednači.Izliti u kalup obložen pek papirom i peći na 200c oko 30ak min. Proveravati svakako čačkalicom.
Tagovi