Umutiti 7 belanaca te postepeno dodavati 7 kasika secera. Zatim dodati brasno i prasak za pecivo i sve zajedno promesati varjacom. Smesu za biskvit sam pekla u okruglom kalupu cije su dimenzije 26cm . Peci na oko 180 do 200 stepeni oko 15-20 min u zavisnosti od rerne.
Fil 1
Skuvati puding od maline pa ostaviti da se prohladi. Zatim dodati oko 100 gr kokosa te promesati pa potom otaviti u frizider na 2h da se stegne.
Fil 2
Umutiti krem slag.
FINALNI POSTUPAK
Ispecenu i prohladjenu koru preseci na dva dela. Prvo na biskvit premazujemo fil od pudinga zatim krem slag te preklopimo. Isti postupak ponovimo dok ne potrosimo ostatke fila. Nafilovanu tortu ostavimo u frizider na nekoliko sati.
ZA DEKORACIJU
Na zidove torte redjati piskote potom umutiti slatku pavlaku koju cemo dekorisati tortu po zelji.
Recept za nagradni konkurs: Lagane letnje poslastice
Sastojci
Za 20 osoba
7 Kom Belanaca
7 Kasika Šećer
7 Kasika Brasna
1 Kom Dr. Oetker Prašak za pecivo
4 Kom Puding od maline
1 L Mleka
100 Gr C Kokos
100 Gr Dr. Oetker Šlag krem sa ukusom slatke pavlake
200 Ml Slatka pavlaka
2 Pakovanja Piskote
Naši proizvodi
Priprema
Kora
Umutiti 7 belanaca te postepeno dodavati 7 kasika secera. Zatim dodati brasno i prasak za pecivo i sve zajedno promesati varjacom. Smesu za biskvit sam pekla u okruglom kalupu cije su dimenzije 26cm . Peci na oko 180 do 200 stepeni oko 15-20 min u zavisnosti od rerne.
Fil 1
Skuvati puding od maline pa ostaviti da se prohladi. Zatim dodati oko 100 gr kokosa te promesati pa potom otaviti u frizider na 2h da se stegne.
Fil 2
Umutiti krem slag.
FINALNI POSTUPAK
Ispecenu i prohladjenu koru preseci na dva dela. Prvo na biskvit premazujemo fil od pudinga zatim krem slag te preklopimo. Isti postupak ponovimo dok ne potrosimo ostatke fila. Nafilovanu tortu ostavimo u frizider na nekoliko sati.
ZA DEKORACIJU
Na zidove torte redjati piskote potom umutiti slatku pavlaku koju cemo dekorisati tortu po zelji.
Tagovi