Za 4 osoba
500 g boranije
2 glavice crnog luka
4 komada šargarepe
3 čena belog luka
1 kriška sira
1 komada jaje
so, vegeta, biber
2 dl mleka
Priprema
Sitno iseckati crni i beli luk.
Zagrejati mast pa proprziti luk.
Dodati seckanu šargarepu.
Dodati boraniju.
Dodavati po malo vode i dinstati.
Začiniti po ukusu.
Kada je boranija skuvana dodati vruce mleko.
Izmrviti sir i dodati jaje.
Sipati u boraniju i lagano sjediniti.
Sastojci
Za 4 osoba
500 g boranije
2 glavice crnog luka
4 komada šargarepe
3 čena belog luka
1 kriška sira
1 komada jaje
so, vegeta, biber
2 dl mleka
Priprema
Priprema
Sitno iseckati crni i beli luk.
Zagrejati mast pa proprziti luk.
Dodati seckanu šargarepu.
Dodati boraniju.
Dodavati po malo vode i dinstati.
Začiniti po ukusu.
Kada je boranija skuvana dodati vruce mleko.
Izmrviti sir i dodati jaje.
Sipati u boraniju i lagano sjediniti.