Recept za nagradni konkurs: Recepti za savršen balans
Sastojci
Za 4 osoba
Potrebno je
500 g
Taljatela
2 cena
Belog luka
100 g
Pesto sosa sa pistacima
500 ml
Pavlake za kuvanje
Priprema
Priprema
Taljatele obariti u slanoj vodi. Voditi računa da se ne prekuvaju.
Na dve kasike maslinovo ulja kratko propržiti iseckan luk i dodati gotov pesto sos(bosiljak+pistaci) iz teglice. Kupila sam ga u Lidlu kada su bili dani Italije. Možete bilo koji pesto sa bosiljkom koji imate. Malo proprziti pa dodati pavlaku i mesati dok se sve ne sjedini. Dodati kuvanu testeninu i sve lepo izmesati. Ukrasiti parmezanom i iseckanim ceri paradajzom. Prijatno! ☺️
Recept za nagradni konkurs: Recepti za savršen balans
Sastojci
Za 4 osoba
500 g Taljatela
2 cena Belog luka
100 g Pesto sosa sa pistacima
500 ml Pavlake za kuvanje
Priprema
Priprema
Taljatele obariti u slanoj vodi. Voditi računa da se ne prekuvaju.
Na dve kasike maslinovo ulja kratko propržiti iseckan luk i dodati gotov pesto sos(bosiljak+pistaci) iz teglice. Kupila sam ga u Lidlu kada su bili dani Italije. Možete bilo koji pesto sa bosiljkom koji imate. Malo proprziti pa dodati pavlaku i mesati dok se sve ne sjedini. Dodati kuvanu testeninu i sve lepo izmesati. Ukrasiti parmezanom i iseckanim ceri paradajzom. Prijatno! ☺️