U sud za mućenje stavite 100 gr prah šećera, 100 gr mleka u prahu, šlag krem od vanile i vanilin šećer pa sve izmešajte a zatim postepeno dodajte 3 dl kisele ili obične vode i sve zajedno mutite mikserom dok ne dobijete gustu smesu. Izblendirajte plazma keks i dodajte ga u smesu i sve dobro sjedinite. Preručite smesu u plastičnu posudu i stavite u friz da se dobro ohladi i stegne.
U drugi sud za mućenje stavite 100 gr prah šećera, 100 gr mleka u prahu i šlag krem od čokolade. Sve zajedno izmešajte pa uz postepeno dodavanje kisele ili obične vode mutite mikserom dok ne dobijete gustu smesu. U dobijenu smesu dodajte rendanu čokoladu, sve izmešajte pa preručite u plastičnu posudu i stavite u friz da se dobro ohladi i stegne.
Recept za nagradni konkurs: Recepti za savršen balans
Sastojci
Za 18 osoba
200 gr C Zamena za mleko u prahu
200 gr C Šećer u prahu 250g
1 kesica C Šlag krem sa ukusom vanile 58g
1 kesica C Šlag krem sa ukusom čokolade 60g
1 kesic Dr. Oetker Vanilin šećer
5-6 kom. plazma keklsa
30 gr rendane čokolade
6 dl kisele ili obične vode
Naši proizvodi
Priprema
Priprema:
U sud za mućenje stavite 100 gr prah šećera, 100 gr mleka u prahu, šlag krem od vanile i vanilin šećer pa sve izmešajte a zatim postepeno dodajte 3 dl kisele ili obične vode i sve zajedno mutite mikserom dok ne dobijete gustu smesu. Izblendirajte plazma keks i dodajte ga u smesu i sve dobro sjedinite. Preručite smesu u plastičnu posudu i stavite u friz da se dobro ohladi i stegne.
U drugi sud za mućenje stavite 100 gr prah šećera, 100 gr mleka u prahu i šlag krem od čokolade. Sve zajedno izmešajte pa uz postepeno dodavanje kisele ili obične vode mutite mikserom dok ne dobijete gustu smesu. U dobijenu smesu dodajte rendanu čokoladu, sve izmešajte pa preručite u plastičnu posudu i stavite u friz da se dobro ohladi i stegne.
Prijatno!
Tagovi